Select extra fields in module options!

Title

Tigerroulade

Skrevet af

Ingredienser

5 æg

2 dl sukker

1 dl hvedemel

1 dl kartofelmel

1.5 tsk bagepuler

1 spsk nutella

Nutella Crem

1,5 dl flor sukker

90 g smør

1 stor spsk nutella

 

Tænd ovnen på 200 grader. Kom et stykke bagepapir på en bageplade.

Kom æggene og sukker i en skål, pisk det godt sammen til en tyk æggesnaps. Sigt mel, kartoffelmel og bagepuler i æggesnapsen, blad det godt sammen med en dejskraber.

Hæld Dejen ud på bagepapiret, gem dog 1-2 dl til at lave striber af. fordel dejen på bagepapiret, tag en lille ske nutella, og bland det i den 1-2 dl dej der blev gemt, og rør det godt ud. 

Brug din dejskaber til at fordele den brune dej i et mønster over dejen på bagepladen. Bag det nu 8 min midt i ovnen. Når det er gyldenbrunt så er den færdig.

Lav et stykke bagepapir klar på bordet, drys med lidt sukker. tag den færdige bund og vend over på bagepapiret med sukker så bunden er opad, tag nu forsigtigt papiret af bunden. 

Når bagepapiret er løsnet af bunden, ligger du det hen over igen, og et viske stykke over, så det køler langsomt på bordet mens du laver nutella cremen.

Nutella cremen laver du ved at komme alle ingredienser i en skål, rør det sammen med en elpisker. Når bunden er kold smøre du det på bunden, og så ruller du den stramt op.

Lig den evt på køl 1 time, og så er den klar til servering.

 

Læst 3839 gange

Relaterede artikler

Mere i denne kategori: « Guldkage Muffins med Daim »
Go To Top